Page 12 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 12
Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi Sayfa
301-310
BİLDİRİLER (devamı)

YAVAŞ ŞEHİRLERDE YAŞAYAN GENÇLERİN ÇEVRE VE SÜRDÜRÜLEB İLİR
28 KALKINMA ALGILARI SEFERİHİSAR ÖRNEĞİ

Arş. Gör. Özgür SARIBAŞ, Arş. Gör. Simge KÖMÜRCÜ, Doç. Dr. Mehmet Emre GÜLER

29 CITTASLOW AĞINA DÂHİL KENTLER VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM 311-324
KRİTERLERİNE YÖNELİK BİR ANALİZ 325-336

Doç. Dr. Gül GÜNEŞ, Eda ÇALIŞKAN ARISOY, Engin ASLAN

SÜRDÜRÜLEB İLİRLİK KAPSAMINDA SAKİN KENT FELSEFES İ VE YÖNETS EL

30 SORUNLAR; HALFETİ ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Füsun İSTANBULLU DİNÇER, Arş. Gör. Merve OFLUOĞLU, Arş. Gör. Merve ÖZ

GÜMÜŞ HANE İLİNDE BULUNAN KORUNAN ALANLARIN REKREAS YONEL 337-345
31 KULLANIMI VE TURİZM POTANSİYELİ

Yrd. Doç. Dr. M. Said FİDAN, Öğr. Gör. Mehmet ÖZ, Öğr. Gör. Hakan ADANUR

YEREL HALK VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM İLİŞKİS İ: GÜMÜŞ HANE İLİ 346-354
32 ÖRNEĞİ

Arş. Gör. Zennube IŞIK, Arş. Gör. Leyla TIRAK, Arş. Gör. Neslihan SERÇEOĞLU

SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZMİN BÖLGES EL KALKINMAYA ETKİS İ: GÜMÜŞ HANE 355-369
33 İLİ KALKINMAS INA YÖNELİK KÜLTÜR TURİZMİ GELİŞİM MODELİ ÖNERİSİ 370-377
378-387
Okt. Zekeriya BİNGÖL, Öğr. Gör. Gizem ÖZGÜREL

ZİGANA TURİZM MERKEZİ’NİN SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM KRİTERLERİ
ÇERÇEVES İNDE YEREL DESTİNAS YON YÖNETİM ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN
34 DEĞERLENDİRİLMES İ
Yrd. Doç. Dr. Elif ACUNER

FIRTINA HAVZASINDAKİ TURİZM FALİYETLERİNİN BAZI ÇEVRES EL
35 ETKİLERİ

Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Yrd. Doç. Dr. Oğuz KURDOĞLU, Dr. Filiz YÜKSEK

KÜRES EL İKLİM DEĞİŞİMİNİN RİZE TURİZMİNE OLASI ETKİLERİ 388-396
36 Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Dr. Filiz YÜKSEK

DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL MÜŞTERİLERİNİN SEYAHAT E- 397-405

37 YORUMLARINA YÖNELİK BİR İÇERİK ÇÖZÜMLEMES İ
Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Zaid ALRAWADİEH, Sabina AGHAYEVA

ZİYARETÇİLERİN OBJEKTİFİNDEN DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ SEYAHAT 406-420
38 DENEYİMİ

Yrd. Doç. Dr. Gürel ÇETİN, Arş. Gör. Mehtap BALIK

ETKİNLİKLERE YÖNELİK ZİYARETÇİ ALGILARI: AYDER KARDAN ADAM 421-429
39 ŞENLİĞİ ÖRNEĞİ

Arş. Gör. Özge GÜDÜ DEMİRBULAT, Öğr. Gör. Gencay SAATÇİ

SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM ALANINDA AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMANIN 430-443

40 KULLANILMAS I: HOSPİTALİTYCLUB AĞI ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Dr. Emine ŞAHİN, Öğr. Gör. İhsan TÜRKAL

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE YEŞİL PAZARLAMA YAKLAŞ IMI 444-453
KAPSAMINDA YEŞİL YILDIZ UYGULAMAS I: DOUBLE TREE BY HILTON
41 AVANOS-CAPPADOCIA ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Yüksel ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Serap SERİN KARACAER

TUR REHB ERLERİNİN BAKIŞ AÇISIYLA DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ’ND E YER

42 ALAN KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 454-465

Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Arş. Gör. Sema KÜÇÜKALİ

viii
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17