Page 12 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 12
Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi Sayfa
301-310
BİLDİRİLER (devamı)
YAVAŞ ŞEHİRLERDE YAŞAYAN GENÇLERİN ÇEVRE VE SÜRDÜRÜLEB İLİR
28 KALKINMA ALGILARI SEFERİHİSAR ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Özgür SARIBAŞ, Arş. Gör. Simge KÖMÜRCÜ, Doç. Dr. Mehmet Emre GÜLER
29 CITTASLOW AĞINA DÂHİL KENTLER VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM 311-324
KRİTERLERİNE YÖNELİK BİR ANALİZ 325-336
Doç. Dr. Gül GÜNEŞ, Eda ÇALIŞKAN ARISOY, Engin ASLAN
SÜRDÜRÜLEB İLİRLİK KAPSAMINDA SAKİN KENT FELSEFES İ VE YÖNETS EL
30 SORUNLAR; HALFETİ ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Füsun İSTANBULLU DİNÇER, Arş. Gör. Merve OFLUOĞLU, Arş. Gör. Merve ÖZ
GÜMÜŞ HANE İLİNDE BULUNAN KORUNAN ALANLARIN REKREAS YONEL 337-345
31 KULLANIMI VE TURİZM POTANSİYELİ
Yrd. Doç. Dr. M. Said FİDAN, Öğr. Gör. Mehmet ÖZ, Öğr. Gör. Hakan ADANUR
YEREL HALK VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM İLİŞKİS İ: GÜMÜŞ HANE İLİ 346-354
32 ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Zennube IŞIK, Arş. Gör. Leyla TIRAK, Arş. Gör. Neslihan SERÇEOĞLU
SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZMİN BÖLGES EL KALKINMAYA ETKİS İ: GÜMÜŞ HANE 355-369
33 İLİ KALKINMAS INA YÖNELİK KÜLTÜR TURİZMİ GELİŞİM MODELİ ÖNERİSİ 370-377
378-387
Okt. Zekeriya BİNGÖL, Öğr. Gör. Gizem ÖZGÜREL
ZİGANA TURİZM MERKEZİ’NİN SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM KRİTERLERİ
ÇERÇEVES İNDE YEREL DESTİNAS YON YÖNETİM ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN
34 DEĞERLENDİRİLMES İ
Yrd. Doç. Dr. Elif ACUNER
FIRTINA HAVZASINDAKİ TURİZM FALİYETLERİNİN BAZI ÇEVRES EL
35 ETKİLERİ
Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Yrd. Doç. Dr. Oğuz KURDOĞLU, Dr. Filiz YÜKSEK
KÜRES EL İKLİM DEĞİŞİMİNİN RİZE TURİZMİNE OLASI ETKİLERİ 388-396
36 Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Dr. Filiz YÜKSEK
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL MÜŞTERİLERİNİN SEYAHAT E- 397-405
37 YORUMLARINA YÖNELİK BİR İÇERİK ÇÖZÜMLEMES İ
Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Zaid ALRAWADİEH, Sabina AGHAYEVA
ZİYARETÇİLERİN OBJEKTİFİNDEN DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ SEYAHAT 406-420
38 DENEYİMİ
Yrd. Doç. Dr. Gürel ÇETİN, Arş. Gör. Mehtap BALIK
ETKİNLİKLERE YÖNELİK ZİYARETÇİ ALGILARI: AYDER KARDAN ADAM 421-429
39 ŞENLİĞİ ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Özge GÜDÜ DEMİRBULAT, Öğr. Gör. Gencay SAATÇİ
SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM ALANINDA AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMANIN 430-443
40 KULLANILMAS I: HOSPİTALİTYCLUB AĞI ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Dr. Emine ŞAHİN, Öğr. Gör. İhsan TÜRKAL
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE YEŞİL PAZARLAMA YAKLAŞ IMI 444-453
KAPSAMINDA YEŞİL YILDIZ UYGULAMAS I: DOUBLE TREE BY HILTON
41 AVANOS-CAPPADOCIA ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Yüksel ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Serap SERİN KARACAER
TUR REHB ERLERİNİN BAKIŞ AÇISIYLA DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ’ND E YER
42 ALAN KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 454-465
Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Arş. Gör. Sema KÜÇÜKALİ
viii
301-310
BİLDİRİLER (devamı)
YAVAŞ ŞEHİRLERDE YAŞAYAN GENÇLERİN ÇEVRE VE SÜRDÜRÜLEB İLİR
28 KALKINMA ALGILARI SEFERİHİSAR ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Özgür SARIBAŞ, Arş. Gör. Simge KÖMÜRCÜ, Doç. Dr. Mehmet Emre GÜLER
29 CITTASLOW AĞINA DÂHİL KENTLER VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM 311-324
KRİTERLERİNE YÖNELİK BİR ANALİZ 325-336
Doç. Dr. Gül GÜNEŞ, Eda ÇALIŞKAN ARISOY, Engin ASLAN
SÜRDÜRÜLEB İLİRLİK KAPSAMINDA SAKİN KENT FELSEFES İ VE YÖNETS EL
30 SORUNLAR; HALFETİ ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Füsun İSTANBULLU DİNÇER, Arş. Gör. Merve OFLUOĞLU, Arş. Gör. Merve ÖZ
GÜMÜŞ HANE İLİNDE BULUNAN KORUNAN ALANLARIN REKREAS YONEL 337-345
31 KULLANIMI VE TURİZM POTANSİYELİ
Yrd. Doç. Dr. M. Said FİDAN, Öğr. Gör. Mehmet ÖZ, Öğr. Gör. Hakan ADANUR
YEREL HALK VE SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM İLİŞKİS İ: GÜMÜŞ HANE İLİ 346-354
32 ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Zennube IŞIK, Arş. Gör. Leyla TIRAK, Arş. Gör. Neslihan SERÇEOĞLU
SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZMİN BÖLGES EL KALKINMAYA ETKİS İ: GÜMÜŞ HANE 355-369
33 İLİ KALKINMAS INA YÖNELİK KÜLTÜR TURİZMİ GELİŞİM MODELİ ÖNERİSİ 370-377
378-387
Okt. Zekeriya BİNGÖL, Öğr. Gör. Gizem ÖZGÜREL
ZİGANA TURİZM MERKEZİ’NİN SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM KRİTERLERİ
ÇERÇEVES İNDE YEREL DESTİNAS YON YÖNETİM ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN
34 DEĞERLENDİRİLMES İ
Yrd. Doç. Dr. Elif ACUNER
FIRTINA HAVZASINDAKİ TURİZM FALİYETLERİNİN BAZI ÇEVRES EL
35 ETKİLERİ
Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Yrd. Doç. Dr. Oğuz KURDOĞLU, Dr. Filiz YÜKSEK
KÜRES EL İKLİM DEĞİŞİMİNİN RİZE TURİZMİNE OLASI ETKİLERİ 388-396
36 Doç. Dr. Turan YÜKSEK, Dr. Filiz YÜKSEK
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL MÜŞTERİLERİNİN SEYAHAT E- 397-405
37 YORUMLARINA YÖNELİK BİR İÇERİK ÇÖZÜMLEMES İ
Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Zaid ALRAWADİEH, Sabina AGHAYEVA
ZİYARETÇİLERİN OBJEKTİFİNDEN DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ SEYAHAT 406-420
38 DENEYİMİ
Yrd. Doç. Dr. Gürel ÇETİN, Arş. Gör. Mehtap BALIK
ETKİNLİKLERE YÖNELİK ZİYARETÇİ ALGILARI: AYDER KARDAN ADAM 421-429
39 ŞENLİĞİ ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Özge GÜDÜ DEMİRBULAT, Öğr. Gör. Gencay SAATÇİ
SÜRDÜRÜLEB İLİR TURİZM ALANINDA AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMANIN 430-443
40 KULLANILMAS I: HOSPİTALİTYCLUB AĞI ÖRNEĞİ
Arş. Gör. Dr. Emine ŞAHİN, Öğr. Gör. İhsan TÜRKAL
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE YEŞİL PAZARLAMA YAKLAŞ IMI 444-453
KAPSAMINDA YEŞİL YILDIZ UYGULAMAS I: DOUBLE TREE BY HILTON
41 AVANOS-CAPPADOCIA ÖRNEĞİ
Prof. Dr. Yüksel ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Serap SERİN KARACAER
TUR REHB ERLERİNİN BAKIŞ AÇISIYLA DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ’ND E YER
42 ALAN KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 454-465
Prof. Dr. İsmail KIZILIRMAK, Arş. Gör. Sema KÜÇÜKALİ
viii