Page 333 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 333
Altyapı Politikaları 1 % 20,34 B- Yerele Özel Ekonomik ve S osyal Politikalar 1 % 28,13
Tarihi merkezlerin iyileştirilmesi % 1,69 Yerel kalkınmanın desteklenmesi 1 % 3,13
Güvenli ulaşım ve trafik planlaması 1 Yerel personel için eşit istihdam şansı 1 % 3,13
Alternatif taşıma sistemleri % 1,69 M al ve hizmet alımlarında yerel tedarikçilerin % 3,13
Engelli erişimine yönelik düzenleme 1 kullanılması 1
Yerel aktivite programları 1 % 1,69 Organizasyonların yerel yapıyı temsil etmesi 1 % 3,13
Sağlık ve tıbbi destek düzenlemeleri % 1,69 Gençler, kadınlar ve azınlıklar için politikalar % 3,13
Yeşil alanlara yönelik planlama 1 oluşturulması 1
Organik ürünler için ticaret merkezleri 1 % 1,69 Çocuk işçiliğinin engellenmesi 1 % 3,13
Sosyal yardım projelerine yönelik % 1,69 Çalışanların ulusal, uluslararası hukuk normlarıyla % 3,13
çalışma 1 korunması 1
Kent alanlarında düzenleme çalışmaları % 1,69 Komşu toplulukların desteklenmesi 1 % 3,13
Kent kimliği oluşturulmasına yönelik 1 Arazi ve su kaynaklarının korunması % 3,13
% 1,69
faaliy et ler 1
Tanıtım ve bilgilendirme ofisleri % 1,69
oluşturulması

1 % 1,69

1 % 1,69

1 % 1,69

C- Teknoloji Destekli Ş ehir % 13,56 C- Kültürel Miras Koruna Politikaları 1 % 12,50
Politikaları Kültürel ve tarihi mekanların ziyaretçi % 3,13
Biyomimarlık çalışmaları 1 % 3,13
1 % 1,69 yoğunluğundan korunması % 3,13
Fiber optik ve kablosuz sistem 1 % 3,13
çalışmaları 1 % 1,69 Tarihi ve arkeolojik eserlerin ticaretinde hukuka 1
Peyzaj düzenlemesi ve çevresel 1 % 1,69 uy gunluğu % 37,50
atıkların toplanması Tarihi ve arkeolojik varlıkların korunması % 3,13
Elektromanyetik alanların tespiti Yerel toplulukların fikri mülkiyet hakkına saygı % 3,13
Açık alanların düzenlenmesi % 3,13
İnternet sistemlerinin kullanılması 1 % 1,69 % 3,13
Gürültü kirliliğini önleme çalışmaları % 3,13
Renkli şehir düzenlemeleri 1 % 1,69 % 3,13
1 % 1,69 % 3,13
1 % 1,69 % 3,13
1 % 1,69 % 3,13
% 3,13
D- Yerel Üretim Politikaları 1 % 1,69 D- Çevre Politikaları 1 % 3,13
Organik tarımın desteklenmesi %13,56 Satın alma politikalarının yerel yapıya uyumu % 3,13
Yerel ürün ticaretinin desteklenmesi 1 % 1,69 Tek kullanımlık sarf malzemelerinin tüketiminin 1
Yerel ürünlerin pazarlanması % 1,69 kontrolü 319
İyi beslenmeye yönelik bilinçlendirme 1 % 1,69 Ölçülebilir enerji kaynaklarının tüketiminin kontrolü 1
eğitimi % 1,69 Su kaynaklarının tüketiminin azaltılması
Organik tarım hakkında bilinçlendirme 1 % 1,69 Sera gazı emisyonlarının azaltılması 1
eğitimi 1 % 1,69 Ulaştırmadan kaynaklanan sera gazı emisyonlarının 1
Yerel lezzetler hakkında bilinçlendirme % 1,69 azaltılması için teşvik 1
eğitimi 1 % 1,69 Atık suyun arıtılması
Yerel kültürlerin korunması Temizlik malzemelerinde kullanılan kimyasalların 1
Geleneksel üretimin korunması 1 % 11,86 kontrolü 1
Kirliliğin azaltılmasına yönelik tedbirler
1 Yaban hayatı türlerinin toplanmaması 1
1 Yaban hayatı türlerinin esir tutulmaması 1
Biyoçeşitliliğin korunması 1
1

E- Yavaş Beslenme Politikaları
   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338