Page 368 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 368
MAN, Yavuz Eren; (2010), Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Toplum Temelli Turizm:
Dünyadaki Uygulama Örnekleri ve Türkiye, Kültür ve Turizm Bakanlığı, DıĢ ĠliĢkiler ve AB
Koordinasyon Dairesi BaĢkanlığı, Uzmanlık Tezi, Ankara.
AVCIKURT, Cevdet; (2007), Turizm Sosyolojisi, Detay Yayıncılık, Ankara.
BRAMWELL, Bill ve Angela SHARMAN; (2000) , Approaches to Sustainable Tourism Planning and
Community Participation: The Case of the Hope Valley, in Tourism and Sustainable
Community Development, Edited by: Greg Richards ve Derek Hall, London, 307s.
CHOI, Hwan-Suk ve Ercan SIRAKAYA; (2005), Measuring Residents’ Attitude Toward Sustainable
Tourism: Development of Sustainable Tourism Attitude Scale, Journal of Travel Research,
43 (4), 380-394.
ÇAKILCIOĞLU, Mehmet; (1996), Sürdürülebilir Turizme Yönelik Bir Yöntem Önerisi: Trabzon Ġli
Özelinde Bir Ġnceleme, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
Doktora Tezi, Ġstanbul.
ÇELĠK, Nur ve Ozan BAHAR; (2014), “Sürdürülebilir Turizmin Turizm Talebi Üzerine Etkisi”, 15.
Ulusal Turizm Kongresi, 13-16 Kasım, Ankara, ss. 368-384.
DEMĠR, Cengiz ve Aydın ÇEVĠRGEN; (2006), Turizm ve Çevre Yönetimi: Sürdürülebilir
GeliĢme YaklaĢımı, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 188s.
ERDOĞAN, Nazmiye; (2003), Çevre ve (Eko) Turizm, Erk Yayınları, Ankara.
KOÇAK, Funda ve Velittin BALCI; (2010), Doğada Yapılan Sportif Etkinliklerde Çevresel
Sürdürülebilirlik, Ankara Üniversitesi Çevrebilimleri Dergisi, 2(2), ss.213-222.
SIRAKAYA, Ercan, Yüksel EKĠNCĠ ve Alp Giray KAYA; (2008), An Examination of the Validity of
SUS-TAS in Cross-Cultures, Journal of Travel Research, 46, ss.414-421.
SÜNNETÇĠOĞLU, Serdar; (2007), Sürdürülebilirlik Kapsamında Yiyecek ve Ġçecek ĠĢletmelerindeki
Uygulamalar: Ġzmir’deki Restoran ĠĢletmelerinin Sürdürülebilir Restoran ĠĢletmeciliği
Kavramına YaklaĢımlarının Değerlendirilmesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler
Enstitüsü, YayımlanmıĢ Yüksek Lisans Tezi, Ġzmir.
354
Dünyadaki Uygulama Örnekleri ve Türkiye, Kültür ve Turizm Bakanlığı, DıĢ ĠliĢkiler ve AB
Koordinasyon Dairesi BaĢkanlığı, Uzmanlık Tezi, Ankara.
AVCIKURT, Cevdet; (2007), Turizm Sosyolojisi, Detay Yayıncılık, Ankara.
BRAMWELL, Bill ve Angela SHARMAN; (2000) , Approaches to Sustainable Tourism Planning and
Community Participation: The Case of the Hope Valley, in Tourism and Sustainable
Community Development, Edited by: Greg Richards ve Derek Hall, London, 307s.
CHOI, Hwan-Suk ve Ercan SIRAKAYA; (2005), Measuring Residents’ Attitude Toward Sustainable
Tourism: Development of Sustainable Tourism Attitude Scale, Journal of Travel Research,
43 (4), 380-394.
ÇAKILCIOĞLU, Mehmet; (1996), Sürdürülebilir Turizme Yönelik Bir Yöntem Önerisi: Trabzon Ġli
Özelinde Bir Ġnceleme, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
Doktora Tezi, Ġstanbul.
ÇELĠK, Nur ve Ozan BAHAR; (2014), “Sürdürülebilir Turizmin Turizm Talebi Üzerine Etkisi”, 15.
Ulusal Turizm Kongresi, 13-16 Kasım, Ankara, ss. 368-384.
DEMĠR, Cengiz ve Aydın ÇEVĠRGEN; (2006), Turizm ve Çevre Yönetimi: Sürdürülebilir
GeliĢme YaklaĢımı, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 188s.
ERDOĞAN, Nazmiye; (2003), Çevre ve (Eko) Turizm, Erk Yayınları, Ankara.
KOÇAK, Funda ve Velittin BALCI; (2010), Doğada Yapılan Sportif Etkinliklerde Çevresel
Sürdürülebilirlik, Ankara Üniversitesi Çevrebilimleri Dergisi, 2(2), ss.213-222.
SIRAKAYA, Ercan, Yüksel EKĠNCĠ ve Alp Giray KAYA; (2008), An Examination of the Validity of
SUS-TAS in Cross-Cultures, Journal of Travel Research, 46, ss.414-421.
SÜNNETÇĠOĞLU, Serdar; (2007), Sürdürülebilirlik Kapsamında Yiyecek ve Ġçecek ĠĢletmelerindeki
Uygulamalar: Ġzmir’deki Restoran ĠĢletmelerinin Sürdürülebilir Restoran ĠĢletmeciliği
Kavramına YaklaĢımlarının Değerlendirilmesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler
Enstitüsü, YayımlanmıĢ Yüksek Lisans Tezi, Ġzmir.
354