Page 751 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 751
LTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, Türkiye 2023 Turizm Stratejisi,
http://www.ktbyatirimisletmeler.gov.tr/Eklenti/906,ttstratejisi2023pdf.pdf 1s. 3s., 10s., 50s.,
Erişim Tarihi: 02.03.2015

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI http://www.ktbyatirimisletmeler.gov.tr/TR,10177/kis-sporlari-
turizm-merkezlerine-iliskin-genel-bilgiler.html, Erişim Tarihi: 12.02.2015

ÖZGEN, Nurettin; (2010), “Doğu Anadolu Bölgesi’nin Doğal Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi ve
Planlamaya Yönelik Öneriler”, Uluslararası İnsan Bilimleri Dergisi, Cilt. 7, Sayı: 1, ss.
1385-1416.

PROSSER, R; (1994), Societal change and growth in alternative tourism, in: E. Carter & G. Lowman
(Eds) (1994) Eco tourism (London, Wiley/Royal Geographical Society). Aktaran PEPPER
David; (1999) The Integration of Environmental Sustainability Considerations into EU
Development Policy: A Case Study of the LEADER Initiative in the West of Ireland, Journal
of Environmental Planning and Management, 42:2, ss.167-187.

SELVİ, Murat Selim ve Sedat Şahin (2012); Yerel Yönetimler Perspektifinden Sürdürülebilir
Turizm: Batı Karadeniz Bölgesi Örneği, Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler
Dergisi, 2 (2) ss. 23-36.

TURİZM YAZARLARI VE GAZETECİLERİ DERNEĞİ, http://www.tuyed.org.tr/kayak-icin-neden-
yurtdisina-ragbet-var/, Erişim Tarihi: 14.02.2015

TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ, TÜRSAB Kış Turizmi Raporu,
http://www.tursab.org.tr/dosya/12196/tursab-kis-turizmi-raporu119314251845-
1_12196_3978793.pdf, Erişim Tarihi: 02.02.2015

TÜSİAD; (2012), Sürdürülebilir Turizm, Eylül 2012, TÜSİAD Yayın No: TÜSİAD-T/20012-
09/531, Sis Matbaacılık, İstanbul.

UNEP ve UNWTO; (2005), MAKİNG TOURİSM MORE SUSTAİNABLE A Guide For Policy
Markers,http://www.unep.fr/shared/publications/pdf/DTIx0592xPA-TourismPolicyEN.pdf,
Erişim tarihi. 24.03.2015

UNWTO, http://dtxtq4w60xqpw.cloudfront.net/sites/all/files /docpdf/sustainability. pdf, Erişim Tarihi:
06.02.2015

ZENGİN, Burhanettin ve Zeynep Yamaç (2014); Yerel Yönetimlerin Sürdürülebilir Turizme
Bakış Açısı Ve Uygulamaları: Sakarya Örneği, XIII. Geleneksel Turizm Paneli, İstanbul
Üniversitesi.

735
   746   747   748   749   750   751   752   753   754   755   756