Page 504 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 504
KMANUS, Ġbrahim, 2011, “Sürdürülebilir Binalarda Isıl Depolama”,
http://www.cakmanus.com.tr/wp-content/uploads/Is%C4%B1l-depolama-Yesil-bina-
12.12.2011.pdf EriĢim Tarihi: 16.04.2014.
DEMĠR, Cengiz ve Aydın Çevirgen; (2006), Turizm ve Çevre Yönetimi: Sürdürülebilir
GeliĢme YaklaĢımı, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 133s.
DEMĠR, Mahmut; (2014), “Sürdürülebilir Turizm ve Otel ĠĢletmeleri”, iç. Metin Kozak (Ed),
Sürdürülebilir Turizm: Kavramlar-Uygulamalar, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.173-
190.
DERMAN, Bünyamin. 2013. Mimari BakıĢ Röportaj, Ekolojik Yapı ve YerleĢimler Dergisi,
Yıl:3 Sayı:15, ss:82-87.
ERDOĞAN, Nazmiye. ve Cevat, Tosun; (2009), “Environmental performance of tourism
accommodations in the protected areas: Case of Goreme Historical National Park”.
International Journal of Hospitality Management, (28), ss. 406–414.
ERTEN, Duygu, 2014. “LEED V4‟te Enerji Performansı”, YeĢil Bina Dergisi, Yıl: 4, Sayı:23,
ss:30-31.
EKOYAPI; (2012), “Terastan Haliç Manzarası:Hilton Garden Inn Hotel”, Ekolojik Yapılar ve
YerleĢimler Dergisi, Sayı:10, ss.92-95.
FRĠEND, Gil., Nicholas Kordesch ve Benjamin Privitt; (2009), The Truth About Green
Business. Pearson Education, USA.
KASAVANA, Michael L.; (2008), “Green Hospitality”. Hospitality Upgrade, Summer 2008,
http://www.hospitalityupgrade.com/_files/File_Articles/HUSum08_Kasavana_GreenHospi
tality.pdf, EriĢim Tarihi: 16.07.2013
KARAMUK, Ünal ve Jeannette Kuo; (2013), “Sürdürülebilir Mimarlık”, Ekolojik Yapı ve
YerleĢimler Dergisi, 3(15), ss. 105-107.
MAIR, Judith ve Leo Jago; (2010), “The Development of a Conceptual Model of Greening in the
Business Events Tourism Sector”, Journal of Sustainable Tourism, 18(1), ss.77-94.
MENSAH, Ishmael; (2006), “Environmental management practices among hotels in the greater
Accra region”, International Journal of Hospitality Management, 25(3), 414–431.
MĠLLAR, Michelle. Five Important Benefits of Green Certification.
https://hotelexecutive.com/business_review/2857/five-important-benefits-of-green-
certification, EriĢim Tarihi: 10.06.2014.
MOLTAY, Ömer. 2014. “LEED Neighborhood Development Değerlendirme Sistemi”, Yeşil Bina
Dergisi, Sayı:18, ss:44-45.
NUHOĞLU, Arzu ve Begüm Özerk; (2012), “Doğanın Terzileri Peyzaj Mimarları”, Ekolojik Yapı
ve YerleĢimler Dergisi, Sayı:10, sf:80-81.
490
http://www.cakmanus.com.tr/wp-content/uploads/Is%C4%B1l-depolama-Yesil-bina-
12.12.2011.pdf EriĢim Tarihi: 16.04.2014.
DEMĠR, Cengiz ve Aydın Çevirgen; (2006), Turizm ve Çevre Yönetimi: Sürdürülebilir
GeliĢme YaklaĢımı, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 133s.
DEMĠR, Mahmut; (2014), “Sürdürülebilir Turizm ve Otel ĠĢletmeleri”, iç. Metin Kozak (Ed),
Sürdürülebilir Turizm: Kavramlar-Uygulamalar, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.173-
190.
DERMAN, Bünyamin. 2013. Mimari BakıĢ Röportaj, Ekolojik Yapı ve YerleĢimler Dergisi,
Yıl:3 Sayı:15, ss:82-87.
ERDOĞAN, Nazmiye. ve Cevat, Tosun; (2009), “Environmental performance of tourism
accommodations in the protected areas: Case of Goreme Historical National Park”.
International Journal of Hospitality Management, (28), ss. 406–414.
ERTEN, Duygu, 2014. “LEED V4‟te Enerji Performansı”, YeĢil Bina Dergisi, Yıl: 4, Sayı:23,
ss:30-31.
EKOYAPI; (2012), “Terastan Haliç Manzarası:Hilton Garden Inn Hotel”, Ekolojik Yapılar ve
YerleĢimler Dergisi, Sayı:10, ss.92-95.
FRĠEND, Gil., Nicholas Kordesch ve Benjamin Privitt; (2009), The Truth About Green
Business. Pearson Education, USA.
KASAVANA, Michael L.; (2008), “Green Hospitality”. Hospitality Upgrade, Summer 2008,
http://www.hospitalityupgrade.com/_files/File_Articles/HUSum08_Kasavana_GreenHospi
tality.pdf, EriĢim Tarihi: 16.07.2013
KARAMUK, Ünal ve Jeannette Kuo; (2013), “Sürdürülebilir Mimarlık”, Ekolojik Yapı ve
YerleĢimler Dergisi, 3(15), ss. 105-107.
MAIR, Judith ve Leo Jago; (2010), “The Development of a Conceptual Model of Greening in the
Business Events Tourism Sector”, Journal of Sustainable Tourism, 18(1), ss.77-94.
MENSAH, Ishmael; (2006), “Environmental management practices among hotels in the greater
Accra region”, International Journal of Hospitality Management, 25(3), 414–431.
MĠLLAR, Michelle. Five Important Benefits of Green Certification.
https://hotelexecutive.com/business_review/2857/five-important-benefits-of-green-
certification, EriĢim Tarihi: 10.06.2014.
MOLTAY, Ömer. 2014. “LEED Neighborhood Development Değerlendirme Sistemi”, Yeşil Bina
Dergisi, Sayı:18, ss:44-45.
NUHOĞLU, Arzu ve Begüm Özerk; (2012), “Doğanın Terzileri Peyzaj Mimarları”, Ekolojik Yapı
ve YerleĢimler Dergisi, Sayı:10, sf:80-81.
490