Page 620 - Stk 2015 Bildiriler E-Kitap
P. 620
ICI, Nevin; (2001), Karadeniz Bölgesi Yemekleri, GÜR-AY Ofset Matbaacılık, Konya, 456s.

OKUMUġ, Bendegül; Fevzi OKUMUġ ve Bob MCKERCHER; (2007), “Incorporating local and
international cuisines in the marketing of tourism destinations: The cases of Hong Kong and
Turkey” Tourism Management, 28(1), 253–261.

ÖZTÜRK, Özhan; (2005), Karadeniz “Ansiklopedik Sözlük”, Heyamola Yayınları, Ġstanbul, 1236s.

SKURAS, Dimitris; Efthalia DIMARA ve Anastasia PETROU; (2006), “Rural tourism and visitors'
expenditures for local food products”, Regional Studies, 40.7: 769-779.

ġENGÜL, Serkan ve Oğuz TÜRKAY; (2014), “Yöresel Mutfaklar” Eğitimi Üzerinden Kimlik,
Mutfak Kültürü ve Turizm GeliĢimine Dair Çıkarımlar: Mudurnu Örneği”, Citta Slow
Eko-Gastronomi Kongresi, 24-25 Nisan 2014, Gökçeada.

TÜRK PATENT ENSTĠTÜSÜ; “Tescilli Coğrafi ĠĢaretler”,

http://www.tpe.gov.tr/TurkPatentEnstitusu/geographicalRegisteredList/, EriĢim Tarihi:

21.03.2015.

YERASĠMOS, Marianna; (2014), Evliya Çelebi Seyahatnâmesi’nde Yemek Kültürü Yorumlar ve
Sistematik Dizin, 2. Baskı, Kitap Yayınevi, Ġstanbul, 555s.

606
   615   616   617   618   619   620   621   622   623   624   625